Babysalmesang

Hver onsdag formiddag plejer en stor del af byens nybagte mødre/fædre med deres babyer at mødes til en stjernestund i vores smukke kirke. Her guider vores dygtige team, musikpædagog Kathrine Smitshuysen og organist Pia Hansen deltagerne gennem tre kvarter ned sang, leg og bevægelse. Efterfølgende samles alle i Sognehuset til kaffe/te, boller og frugt og måske bleskift, amning og den første kontakt til fremtidens legekammerater. Her går snakken lystigt mellem forældre, præster og frivillige hjælpere.

Efterårsholdet begynder denne gang i uge 36, mere præcist onsdag den 4. september og fortsætter derefter til og med uge 46, dog undtaget uge 42 (skolernes efterårsferie). Vi mødes i kirken kl. 10.20, og vi plejer at slutte i Sognehuset senest kl. 12.

Babysalmesang er hos os et helt gratis tilbud til alle forældre, der er medlemmer af Folkekirken, bosiddende og med barn født/døbt i Sneum/Tjæreborg, om art komme i kirken og opleve magien, når børnene lytter, ser og sanser i det rum, der skabes ved hjælp af musik, bevægelse og ord.

Der er udarbejdet en folder om babysalmesang ved Tjæreborg Kirke. Folderen ligger i våbenhuset, i Sognehuset, samt på biblioteket, ligesom præsterne har den med ved dåbssamtalerne. Vordende forældre er hjerteligt velkomne til at være med på en kigger/lytter for at se, hvad de kan glæde sig til.

Tilbuddet henvender sig primært til babyer mellem to og ti måneder samt deres forældre.

Venlig hilsen og på gensyn
Annie Winther-Hansen



Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og skal ske til Annie Winther på mail: annie.winther-hansen@skolekom.dk.
I bedes oplyse mors eller fars fulde navn samt adresse og telefonnummer.

 

Kalender for babysalmesang:

Ingen begivenheder fundet.