Dåben - en god start på livet

Når et barn bliver døbt, er det en festdag, hvor et lille nyt medlem bliver budt velkommen i fællesskabet. Fællesskabet i kirken, og fællesskabet i familien.

Hvert år bliver godt 40.000 mennesker døbt – de fleste af dem som små børn. Der er flere gode grunde til, at så mange vælger at lade deres børn blive døbt.

- I dåben takker vi Gud for vores barn.
- I dåben beder vi Gud om at være med, velsigne og beskytte vores barn gennem hele livet. Vi får et løfte om, at Gud vil være med det, og at vi ikke står alene.
- I dåben bliver barnet medlem af folkekirken med alle dets fællesskaber, traditioner og privilegier. Barnet får del i en kulturarv, som har spillet en stor rolle i den danske historie.
- Dåben er en gave, som gælder hele livet – uanset hvornår man bliver døbt.

Dåb i Tjæreborg kirke foregår som en del af den almindelige gudstjeneste om søndagen.

Hvis dit barn skal døbes, kan du kontakte en af vore præster:

Jens Christian Jermiin Nielsen - mail: mailto:jcjn@km.dk- tlf. 75175448 eller
Peter Herold Søgaard - mail: phs@km.dk

Så finder vi sammen et tidspunkt til dåben og dåbssamtalen, hvor vi taler lidt mere om dåben, dens betydning og alt det praktiske.