Hjertestarter

Som annonceret i de sidste to numre af Kirkebladet er der monteret en hjertestarter i gangen ved toilettet i kapelbygningen.

Der installeres flere og flere hjertestartere i Danmark og også i Tjæreborg kommer der nye til. Den sidste opdatering viser, at der foruden hjertestarteren ved kirken, er der hjertestartere ved Nørreled 28, ved tandlægen, Tjæreborg Stationsvej 33, i hallen i ”Den grønne foyer”, Tjæreborg Stationsvej 39, på Tjæreborg Ældrecenter, Skolevej 35, på Superbrugsens parkeringsplads (ved indgangen til flaskeautomaten), Skolevej 45, ved Egeparken, 2 Sneumvej 211, på Østre Industrivej 15, ved 4N Mailhouse, ved Niels Storgaardsvej 9, samt ved Wilms Auto, Vestre Strandvej 39.

Hjertestarterne i hallen og ved 4N Mailhouse er tilgængelige i åbningstiden, mens de øvrige er tilgængelige døgnet rundt.