Konfirmation i Sneum og Tjæreborg kirker forår 2020

Nye konfirmationsdatoer - se her ..

Som følge af de herskende tilstande forårsaget af Corona-virus (Covid19) er det i dag den 18. marts 2020 fra kirkeministerium og biskopper meldt ud, at alle konfirmationer skal udsættes til efter pinse.

Som konsekvens af udsættelsen planlægger vi at afholde konfirmationer, som følger:

8. maj-konfirmationerne afholdes
lørdag den 20. juni 2020
i Tjæreborg kl. 9.30 og i Sneum kl. 11.30.

10. maj konfirmationen afholdes
søndag den 21. juni 2020
i Tjæreborg kl. 10.15

Konfirmanderne konfirmeres i henhold til den indtegning og rækkefølge, der var offentliggjort til de oprindelige datoer.

Nærmere oplysninger vedr. praktiske forhold, konfirmationsgudstjenestens forløb mv. vil fremkomme, når datoerne nærmer sig – og situationen vedr. Corona-smitten forhåbentligt er bedret.

Der tages i sagens natur forbehold overfor nye tiltag fra regering og folketing.

Spørgsmål kan rettes til Peter Søgaard på tlf. 2144 5241, e-mail phs@km.dk eller Jens Jermiin på tlf. 7517 5448, e-mail jcjn@km.dk.

Venlig hilsen,
Peter H. Søgaard & Jens Jermiin Nielsen