Engle og Dæmoner

”Skal vi synge en salme?”

Efteråret er kommet til Ribe Stift. Vestenvinden river bladene af træerne, og stiftets skolebørn øver salmer på livet løs.

Ti dage i træk plejer RAMS at fylde domkirken med skolebørn fra alle hjørner af stiftet, når det årlige arrangement ”Skal vi synge en salme?” afholdes i november.

Men i år bliver det en anderledes. Corona-restriktioner og forsamlingsforbud gør, at der ikke kan samles 450 skolebørn dagligt i domkirken.
Derfor er medarbejderne ved RAMS gået til filmen og produceret en digital udgave af dette års ”Skal vi synge en salme?”.

Alle stiftets skoler, præster og menighedsråd har fået et brev, der giver dem mulighed for at streame dette års salmesangsarrangement ”Engle & Dæmoner”, så de på den måde kan afholde sit eget ”Skal vi synge en salme?” i klassen, på årgangen, i aulaen eller måske i den lokale sognekirke.

Filmen med de seks salmer og tilhørende skuespil varer ca. 45 minutter og kan streames via dette link:

Filmen vil være tilgængelig frem til pinse, så skoler, der endnu ikke har bestilt materialet ”Engle & Dæmoner”, kan også nå at være med.